Cum cumpăr
         
         
PREŢUL
Deoarece toate produsele noastre sunt din import, preţurile lor variază în funcţie de cursul euro. Contactează-ne la telefon 0745.012.117 sau pe email la contactmobilastyle.ro şi cere o ofertă de preţ. Oferta este valabilă pentru comenzile trimise în 72 de ore de la ofertare.
      COMANDA
Dacă doriţi să efectuaţi o comandă concretă, se va semna un contract de vânzare/cumpărare şi trebuie să achitaţi un avans de 50% din valoarea totală a comenzii. Avansul se restituie numai dacă marfa nu a fost deja livrată către noi de producător.
         
LIVRAREA
Livrarea produselor se face într-un interval cuprins între 7 şi 21 de zile, în funcţie de valoarea totală a comenzilor înregistrate într-o anumită perioadă.
      GARANŢIA
Oferim 24 luni garanţie pentru toate obiectele de mobilier din lemn masiv ce le comercializăm.
         
TRANSPORT LA DOMICILIU
Efectuăm GRATUIT transportul produselor achiziţionate din magazinul nostru online pe o rază de 100 km în jurul municipiului Suceava.
      MONTAJUL
Toate produsele comercializate, fiind din lemn masiv, sunt deja asamblate, astfel că nu există nevoia realizării montajului.
scaune lemn masiv cu spatar
Mobila lemn masiv - Mobila dormitor - Scaune / Mese - Mobila living - Mobila sufragerie - Mobila bucatarie - Mobilier lemn masiv
Mobila Suceava | Mobila Iasi | Mobila Pascani | Mobila Bacau | Mobila Dorohoi | Mobila Neamt | Mobila Radauti
©2018 MOBILASTYLE.ro Suceava - importator mobilier lemn masiv. mobila la comanda Suceava
Webdesign & optimizare SEO - SANNET®.